2020. November 29.   Taksony

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Nézd meg a legnagyobb sztárok koncertjeit a nappalidban!

A Csík zenekar koncertje is megtekinthető a Raktárkoncert-sorozat programjában. A Raktárkoncertek között a legnagyobb magyar sztárokkal készült 50 perces felvételeket nézhetik meg ingyenesen azok, akiknek már hiányzik a járvány miatt elmaradt koncertek hangulata.

Folyamatosan kerülnek fel a Raktárkoncert koncertfilmjei a mindiGO TV felületére, ahol egy ingyenes regisztráció után bárki az otthonából bulizhatja végig a legnagyobb magyar sztárok előadásait. A zeneszerető közönség már 30 híresség egyenként 50 perces koncertje közül válogathat. A fellépők között megtalálható az EDDA Művek, a Magna Cum Laude vagy Rúzsa Magdi.

A magyar népzenei élet meghatározó szereplői, a kecskeméti Csík zenekar tagjai is nagyon örültek a lehetőségnek, hogy még ha közönség nélkül is, de újra profi körülmények között állhattak színpadra a hosszú kihagyás után.

A közel 200 előadót felvonultató Raktárkoncert-sorozat létrehozásában és működtetésében a hasonló területen jelentős szakmai tapasztalattal rendelkező Lounge Group vállalt szerepet. Az ügynökséget az Eventex Global Awardson korábban már a világ legjobb rendezvényszervezői közé választották. Most általuk követhetjük nyomon a Raktárkoncert online felületein rendszeresen feltűnő exkluzív tartalmakat a www.raktárkoncert.hu weboldalon.

Élő adás